Over Vera Mulder

Begonnen als maatschappelijk werker, socioloog en journalist, volg ik sinds tien jaar mijn passie en werk ik als zelfstandig gevestigde hypnotherapeut en PDS-therapeut. Mijn praktijk is gevestigd Rijswijk. Daarnaast ben ik scriptiebegeleider bij Academie Hypnos, waar ik in 2007 de vierjarige opleiding hypnotherapie heb afgerond. Mijn diploma is op HBO-niveau en erkend door de FONG (de Federatie van Opleidingen in de Natuurlijke Geneeswijzen). Deze overkoepelende organisatie onderhoudt contacten met de overheid. Gedurende de opleiding raakte ik enorm geboeid door de creativiteit en wijsheid die in het onderbewuste van ieder mens aanwezig zijn. En dat boeit mij nog iedere dag!

Omdat ik geïnteresseerd ben in de verhouding tussen lichaam en geest, en zelf sinds mijn twintigste het prikkelbare darm syndroom heb, heb ik aansluitend een opleiding tot PDS-therapeut gevolgd bij het BivT (het Bijscholing instituut voor Therapeuten) om volwassenen met deze aandoening te kunnen behandelen. Ik heb zelf veel baat gehad bij deze behandeling en dat maakt mij erg gemotiveerd om andere mensen met het prikkelbare darm syndroom te begeleiden.

In 2012 heb ik mij bijgeschoold om ook kinderen met chronische buikklachten te kunnen behandelen. Ik vind het fantastisch om kinderen vanaf zes jaar al te kunnen leren hoe zij zelf hun klachten kunnen aanpakken. MDL- en kinderartsen verwijzen patiënten met deze klachten steeds vaker door naar een hypnotherapeut.

Ik blijf mij voortdurend vakmatig ontwikkelen door middel van bijscholing en intervisie. In de loop van de jaren heb ik mij aanvullende methoden en technieken eigen gemaakt (zoals EMDR en EFT) en mij onder andere bijgeschoold om mensen met faalangst, overgewicht, eetproblemen, chronische pijnklachten en onverwerkte trauma's te kunnen begeleiden. Ik wil er graag toe bijdragen om mensen die zijn vastgelopen weer hun eigen kracht en mogelijkheden te laten ontdekken.

 

Registraties:

KvK - 34357393

NBVH - Nederlandse Vereniging van Hypnotherapeuten

RBCZ - Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

SCAG - Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg

Als je commentaar of kritiek hebt op mijn werkwijze, stel ik het op prijs als je dit met mij bespreekt. Als we er samen niet uitkomen, dan kun je contact opnemen met de klachtencommissie of het bestuur van de RBCZ. Informatie: http://www.rbcz.nu/een-klacht-indienen.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2017          
Alle rechten voorbehouden.          
Beheer door: Kairoos Producties